AquaFysio - Fysiozorg

AquaFysio

Aquafysio
AquaFysio is een vorm van therapie (ook wel hydrotherapie genoemd) die in het water wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de gewichtsloosheid van het menselijk lichaam in water en de warmte van het water.

Bewegen in water is voor mensen met stijve spieren en/of gewrichten vaak erg prettig. Het water maakt immers lichter, het ontspant en vermindert de pijn. Onder begeleiding van een fysiotherapeut krijgt u een optimaal programma aangeboden met diverse oefeningen. De lessen zijn bedoeld voor mensen met een algehele lage belastbaarheid, stijve gewrichten, artrose (slijtage), rug- en schouderklachten, reuma en fibromyalgie.

Locatie
Zwembad De Koerbelt
Arend Baanstraat 105a
7461 DT Rijssen

Groepen
Dinsdag   10.15 – 11.15 uur (VOL)
Dinsdag   11.00 – 12.00 uur (VOL)
Vrijdag     10.45 – 11.45 uur (VOL)

Bij voldoende animo kunnen wij besluiten om een vierde groep te starten, dus mocht je interesse hebben, geef het dan aan ons door!

Kosten en inschrijven
Voor deelname aan een groep kun je een abonnement van € 21,- per maand afsluiten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

martinestubbe-2

Martine Stubbe

Fysio- en oedeemtherapeut

Wij werken met twee vaste fysiotherapeuten die de AquaFysio begeleiden, Martine en Marit. Zij zorgen voor een afwisselende training die je belastbaarheid vergroot!

Contracten met verzekeraars