Training 'Gezond op kantoor' - Fysiozorg

Training ‘Gezond op kantoor’

Fysiozorg houdt zich bezig met de gezondheid van mensen. Thuis, in de vrije tijd, maar uiteraard ook op het werk. Juist dit is de plek waar velen zich het grootste deel van de dag moeten inspannen. Echter helaas wordt er niet vaak met een frisse blik gekeken naar de omstandigheden waarin dit werk uitgevoerd wordt. Daarom hebben wij een informatieve én leuke training voor teams ontwikkeld.

De training ‘Gezond op Kantoor’ is een informatieve bijeenkomst waarin eenieder gestimuleerd wordt nog eens kritisch naar zijn of haar werkplek te kijken. Door gebruik te maken van de kennis omtrent het functioneren van het menselijk lichaam, belasting en belastbaarheid en het inzicht geven in de inrichting van de werkplek, wordt de werknemer bewust gemaakt van zijn of haar werkstijl.  

De training

De training wordt op een informele en interactieve wijze gegeven en geeft ruimte voor de deelnemers om zelf mee te denken over de aanpassingen die ze kunnen doen om de werkzaamheden minder belastend te maken en zal dan ook bestaan uit een theoretische groepssessie en praktische individuele sessies of in kleine groepen werknemers met dezelfde taken.  

De kosten van deze training zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Wij werken graag een voorstel op maat uit.

Tom Karperien

Tom Karperien

Fysiotherapeut

Wil je meer meten over de trainingen die wij verzorgen bij werkgevers op locatie? Neem dan contact met ons op! Tom heeft veel ervaring op dit gebied en adviseert je graag over de mogelijkheden!

Contracten met verzekeraars