Preventief Medisch Onderzoek (PMO) - Fysiozorg

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) wordt opgebouwd naar de wensen van de opdrachtgever, daarin bieden we maatwerk. Een PMO bestaat in ieder geval uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel worden de medewerkers gezien door een bedrijfsarts of arboverpleegkundige en worden de voor de branche verplichte onderdelen als audiometrie, bloedonderzoek en visustesten uitgevoerd.

Fysiotherapeutisch onderzoek

Het tweede onderdeel wordt verzorgd door Fysiozorg en bestaat uit een algemeen fysiotherapeutisch onderzoek, een rugscan met behulp van de MediMouse, een krachtmeting van de rompspieren met behulp van de Back Check en zo nodig een klachtgericht onderzoek en gerichte vragen betreffende organisatie en werkbeleving, een vetmeting en een fietsconditietest. Tevens wordt er een inschatting gemaakt van het verzuimrisico van de medewerkers. Dit onderdeel van het PMO is modulair en kan dus naar wens worden ingevuld.

Persoonlijk verslag PMO

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk testverslag om inzichtelijk te maken waar de aandachtspunten liggen ter preventie van klachten. Daarnaast wordt er een uitgebreide rapportage opgemaakt, waarin per afdeling de bevindingen worden weergegeven. Naar aanleiding van de bevindingen worden aanbevelingen gedaan. Wij brengen graag je wensen voor het PMO in kaart en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.

Marit Bonte

Marit Bonte

Fysiotherapeut

Wij hebben veel ervaring op het gebied van PMO’s voor werkgevers in Rijssen en omgeving. Wil je meer informatie of een referentie opvragen, neem dan gerust contact met ons op!

Contracten met verzekeraars