EGYM - Fysiozorg

EGYM

Snel fit worden, meer energie krijgen of afvallen door 2 x 30 minuten per week te sporten?

EGYM maakt het mogelijk. De resultaten zijn geweldig!

Trainen op EGYM- toestellen is vooral leuk, makkelijk en werkt heel motiverend. Via de EGYM app worden alle trainingsresultaten opgeslagen. Ook onze Fit Coaches houden de vooruitgang in de gaten. Elke 6 weken heb je een evaluatiegesprek met een van de coaches en staat niets je meer in de weg om jouw doel te behalen.

Heb je weinig tijd of ben je geen sporter? Is een fitnesscentrum niks voor jou?

Fysiozorg Rijssen werkt met EGYM-toestellen en werkt anders!

Na een uitgebreide intake maak je kennis met de EGYM Fitness HUB: het ijzersterke middelpunt van de “connected” trainingsvloer. Met de Fitness HUB maak je eenvoudig en snel kennis met de EGYM-toestellen. De HUB zorgt voor een efficiënte intake doordat de 3D-camera automatisch jouw lichaamsmaten en bewegingsuitslagen registreert en analyseert. De EGYM-toestellen worden binnen enkele seconden correct ingesteld op jouw lichaamsmaten. Door middel van een polsbandje worden jouw gegevens opgeslagen en communiceer je met de EGYM-toestellen.

Als je plaatsneemt aan 1 van de EGYM-toestellen, houd je het polsbandje tegen het apparaat en deze stelt zich automatisch in naar jouw persoonlijke schema. De vorderingen zijn te zien op de display waardoor je jezelf elke keer weer uitdaagt om beter te worden; saai wordt het nooit.

Jouw Fit Coach heeft meer tijd en ruimte om zich te richten op belangrijke zaken zoals persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding of advies op het gebied van een gezonde levensstijl.

SMART CARDIO

SMART CARDIO

SMART FLEX

SMART FLEX

SMART STRENGTH

SMART STRENGTH