Bedrijfsfysiotherapie van Fysiozorg

Bedrijven

Bedrijfsfysiotherapie

Wat als medewerkers met lichamelijke klachten hun werk minder goed gaan doen of zelfs helemaal uitvallen? De kosten kunnen flink oplopen en er kunnen problemen ontstaan rondom de voortgang van de bedrijfsprocessen. Zoek je een oplossing? Wij bieden die in de vorm van bedrijfsfysiotherapie. Zowel voor het handhaven van de medewerker in het arbeidsproces of re-integreren in het geval van ziekteverzuim als voor het bieden van preventieve mogelijkheden. Met de werkgever bespreken wij de wensen en met de medewerker werken wij aan het voorkomen van gezondheidsproblemen op de werkplek. Ook bieden wij ondersteuning bij de re-integratie, zodat die niet stagneert. En dat alles tegen een scherpe prijs. Vaak is er vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende polis van de medewerker, zodat er geen kosten zijn voor de werkgever.

Fysiozorg is een praktijk voor fysiotherapie in Rijssen met 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsfysiotherapie. Onze fysiotherapeuten kunnen je adviseren op het gebied van PMO, re-integratieprogramma’s, fysiotherapie in company, werkplekonderzoek en trainingen tiltechnieken/beeldschermwerk. Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden!

Tom Karperien fysio-min

Tom Karperien

Fysiotherapeut

Wij adviseren je graag op het gebied van de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie. Tom heeft veel ervaring met het adviseren en  begeleiden van bedrijven in de regio.

Contracten met verzekeraars