Fitness - Fysiozorg

Fitness

Ruim 80% van de Nederlandse bevolking is bekend met trainen in een regulier fitnesscentrum. Helaas behaalt een grote groep niet de gewenste resultaten wanneer ze starten bij een fitnesscentrum. Het is er vaak druk, er is te weinig begeleiding en je wordt niet voldoende gemotiveerd om twee keer per week naar het fitnesscentrum te gaan.

Welk cijfer geef je aan je gezondheid? 

Ons Fit programma is een beweegprogramma waar je kunt werken aan het verbeteren van dit cijfer en dus aan je gezondheid. Door middel van intensieve begeleiding door onze Fit Coaches en met behulp van moderne E-gymapparatuur werk je aan je gezondheidsdoelen.

 

Wil je een aanpassing in je leefstijl? Dan bieden wij ook een Leefstijlprogramma aan. Hierbij krijg je een uitgebreider programma, waar naast onze Fit Coaches een diëtiste en leefstijlcoach actief mee helpen je doelen te bereiken.

Voor wie is een beweegprogramma bij Fysiozorg Rijssen geschikt?

Het Fit programma is er voornamelijk voor mensen die:

·         willen bewegen onder toeziend oog van professionele begeleiding van Fit Coaches (met korte lijntjes naar de fysiotherapeut)

·         liever in een kleine setting willen bewegen

·         goed en intensief begeleid willen worden naar hun gezondheidsdoel

·         resultaatgericht willen trainen

·         het prettig vinden om met gelijkgestemden een beweegprogramma te volgen

·         klaar zijn met hun fysiotherapeutische traject en er goed aan doen regelmatig te blijven bewegen

Voordelen van het Fit programma:

·         beweegmoment inplannen wanneer het jou uitkomt via een eenvoudige app

·         resultaten van de training worden direct inzichtelijk gemaakt op de app

·         elke zes weken een evaluatiegesprek met je Fit Coach

·         de E-gymapparaten zorgen voor een optimale training

·         de E-gymapparaten stellen zichzelf in; je hoeft dus alleen de oefening uit te voeren

·         onbeperkt bewegen

·         zes dagen per week (ma-za) beschikbaar in ochtend-, middag- en avonduren

Hoe werkt het?

Het gratis kennismakingsgesprek.

Je meldt je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met onze Fitcoach en onze Fitcoach met jou. Het doel van dit gesprek is om je doelen in kaart te brengen en je een passend aanbod te kunnen doen.

Fysiozorg Rijssen kent het Fit programma en het Leefstijl programma. Het Leefstijl programma bestaat uit het Fit programma + leefstijlcoach en optioneel een diëtist. De duur en de kosten hiervan variëren worden met je besproken tijdens het gesprek.

Wens je gebruik te maken van het Fit programma, maar ook van de diëtist? Dat kan. Maak dit bespreekbaar bij je Fitcoach.

Het intakegesprek met gezondheidsscan

Na het kennismakingsgesprek volgt er een intake-afspraak waar je je startpakket ontvangt. Dit startpakket bestaat uit je persoonlijke trainingsbandje, het instellen van de apparatuur naar je voorkeuren, het opdoen van ervaring met de apparaten en de gezondheidsscan. Deze gezondheidsscan bestaat uit twee metingen en brengt je fysieke gesteldheid en fysiologische lichaamssamenstelling in kaart. De uitslag hiervan wordt verwerkt in het persoonlijke trainingsprogramma dat wordt opgesteld.

Naast het bovengenoemde ontvang je van ons een presentje om je goed van start te kunnen laten gaan.

Hub


Evaluatie van je doelen

Elke zes weken vindt er een evaluatiegesprek plaats met je Fit Coach. Je doelen en voortgang wordt dan besproken en indien nodig aangepast.

Indien je gekozen hebt voor het Leefstijl-programma worden er separaat afspraken gepland met onze leefstijlcoach en/of diëtist.

Hebben wij je interesse gewekt? Meld je dan aan!