24-uurs fysioservice - Fysiozorg

24-uurs fysioservice

Als een medewerker uitvalt is dat erg vervelend. Omdat wij goed begrijpen hoe belangrijk het is dat medewerkers weer zo spoedig mogelijk op een verantwoorde manier aan de slag gaan, bieden wij een 24-uurs fysioservice. Deze service bieden wij aan alle bij ons aangesloten werkgevers. Fysiozorg is dé specialist in bewegen en gaat graag met uw medewerkers aan de slag om ze te begeleiden bij het verhelpen en/of verminderen van klachten. Indien relevant, maakt een werkplekonderzoek onderdeel uit van het behandelplan.

Wij bieden ondersteuning bij zowel korte als langdurige re-integratietrajecten, lees hier meer over onze re-integratieprogramma’s.

Heeft u interesse in onze 24-uurs fysioservice? Sluit uw bedrijf dan aan bij Fysiozorg! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of het opvragen van een referentie.

Tom Karperien

Tom Karperien

Fysiotherapeut

Tom heeft veel ervaring op het gebied van fysiotherapie voor werkgevers in Rijssen en omgeving. Neem gerust contact op met Tom voor vrijblijvend advies of het opvragen van een referentie!

Contracten met verzekeraars