De diëtist, ergotherapeut en fysiotherapeut in één praktijk in Rijssen!

Dé praktijk voor Fysiotherapie, Ergotherapie en Diëtetiek in Rijssen

Welkom bij Fysiozorg Rijssen, een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek waar je je thuis voelt!

Dietist Rijssen

WANNEER NAAR DE DIËTIST?

De diëtist begeleidt je graag bij het aanpassen van je voedingspatroon en de leefstijl in het algemeen, maar ook specifiek bij gezondheidsproblemen.

Werkwijze diëtist

WERKWIJZE

De diëtist kijkt samen met jou naar jouw situatie en naar jouw hulpvraag. Samen wordt er een maatwerk plan gemaakt waar jij je goed bij voelt!

Coronarevalidatie

CORONA REVALIDATIE

Tijdens en na Corona is het belangrijk om voldoende eiwitten en energie binnen te krijgen. Daarvan heb je tijdelijk meer nodig dan normaal. De diëtist begeleidt je hier graag bij met haar specifieke kennis en ervaring.

Welkom bij Dieetzorg Rijssen, een in Rijssen gevestigde praktijk voor diëtetiek. Naast diëtetiek bieden wij ook fysiotherapie en ergotherapie, hetgeen een multidisciplinaire samenwerking mogelijk maakt. Onze diëtist helpt je graag!

 

Een gezond gewicht en een gezonde leefstijl, wie wil dat nou niet? Soms zijn er echter omstandigheden waardoor dit niet lukt. Wij bieden persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Bij een diëtist wordt al snel gedacht aan begeleiding bij overgewicht. Het kan echter ook gaan om ondergewicht, eetstoornissen en/of begeleiding bij specifieke aandoeningen zoals kanker, COPD, diabetes en/of een hoge bloeddruk. Onze diëtist biedt altijd een advies of dieetbehandeling op maat!

 

Lees hier meer over waar de diëtist je mee kan helpen of klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Alle specialisaties binnen één team!

Dieetzorg Rijssen is een onderdeel van Fysiozorg Rijssen. Binnen onze praktijk werken wij met een team van specialisten in de fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek. Een unieke samenwerking in Rijssen!

Dit maakt dat wij altijd breed kijken naar een hulpvraag. Heb jij bijvoorbeeld knieklachten en heb je overgewicht? Dan kan het goed zijn dat het één door het ander ontstaat. Of wil je graag een betere conditie opbouwen? Dan gaan we aan de slag in de oefenzaal. Een gezond voedingspatroon is daarbij onmisbaar.

Lucy Hanna

Lucy Hanna

Diëtist

Lucy is diëtist bij Dieetzorg Rijssen en kijkt graag samen met jou naar wat je belangrijk vindt en zoekt samen met jou naar mogelijkheden. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak.

Lucy staat ingeschreven in het Kwalititeitsregister Paramedici (KP) en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD).

Het laatste nieuws

Fysiozorg in beweging

  • Op 25 mei openen wij onze tweede vestiging in Rijssen.  We zijn er trots op te kunnen melden dat onz...

  • We zijn verheugd om onze tweede locatie aan te kondigen, gelegen aan de Roelf Bosmastraat 39. Op 25 ...

  • Bij Fysiozorg Rijssen zijn we altijd op zoek naar manieren om je te helpen met het verbeteren van je...