Voedingsapp VYTAL - Fysiozorg

Voedingsapp VYTAL

VYTAL, dat is de naam van het voedingsplatform waar wij mee werken. VYTAL is een handige en complete voedingsapp, waarmee je heel gemakkelijk kunt afvallen, aankomen of gezonder leren eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan. Elke dag stelt de app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren.

Allergieën en voorkeuren in VYTAL

De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. En dat niet alleen, want VYTAL komt met meer dan 1500 lekkere recepten, een handig boodschappenlijstje en zelfs de mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen.

Meer informatie VYTAL

Je kunt kiezen voor de app met begeleiding van een diëtist. Maar je kunt kiezen voor de app zonder begeleiding, de app is daar heel geschikt voor. Wij stellen de app samen met je in en daarna kun je zelfstandig aan de slag. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Lucy Hanna

Lucy Hanna

Diëtist

Lucy adviseert je graag over het gebruik van VYTAL!