Gratis Winterwandeling Fysiozorg Rijssen

Winterwandeling = VOL

Winterwandeling = VOL

Vol! Helaas kunnen wij geen aanmeldingen meer aannemen.

Op zaterdag 28 januari 2023 wordt de vierde editie van de Fysiozorg Winterwandeling georganiseerd. Al onze (oud-) patiënten, sporters, medewerkers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te wandelen!

Het startpunt van de wandeling is ’t Witte Hoes (Markeloseweg 90) in Rijssen. We ontvangen je graag vanaf 09.30 uur met een kopje koffie of thee. Daarna start om 10.00 uur de wandeling richting de Hoch en Friezenberg. Dit jaar hebben we maar liefst 2 routes, 1 van 4 kilometer en 1 van 8 kilometer. De 4 kilometer lopers worden het eerste stuk van de route per bus vervoerd, om vervolgens bij de andere groep te kunnen aansluiten.

Als afsluiter van deze wandeling staat er heerlijke snert klaar bij het Witte Hoes.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling, opgave vooraf is wel noodzakelijk. Je kunt je opgeven via info@fysiozorg.nl of bel naar 0548-517956. Daarbij graag aangeven met hoeveel personen je komt en welke afstand je gaat wandelen.

(Tijdens dit evenement worden er foto’s en/of video’s gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s, welke gebruikt kunnen worden voor diverse online en offline kanalen. Indien je dit niet wenst, kun je dit vooraf bij ons aangeven.)