Ben jij diëtist en zoek je een leuke uitdaging? Neem dan contact op!

Vacature: Diëtist

Vacature: Diëtist

Wij gaan onze dienstverlening uitbreiden met diëtetiek en zoeken een enthousiaste diëtist die ons team wil komen versterken.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en zich graag wil blijven ontwikkelen. Je staat stevig in je schoenen en je bent gemotiveerd om diëtetiek op te zetten binnen onze praktijk.

Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • een afgeronde HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • ondernemende vaardigheden;
  • in staat om zelfstandig te werken, maar kan ook goed samenwerken met anderen;
  • pro-actieve houding;
  • registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wij bieden
Een zelfstandige functie binnen een collegiaal team met een uitstekende werksfeer. Je krijgt de kans om de diëtetiek op te bouwen binnen onze praktijk en je krijgt hierbij veel vrijheid. Natuurlijk krijg je volop ondersteuning van de praktijkhouders en de praktijkmanager. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden over het werken in loondienst. Aantal uren per week in overleg, naar verwachting kun je in de beginfase een agenda vullen voor circa 1 à 2 dagdelen per week. Deze functie is dus uitstekend te combineren met een andere baan.

Geïnteresseerd?
Wij kijken met belangstelling uit naar je reactie. Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar Arwen Visser, praktijkmanager (info@fysiozorg.nl). Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen via 0548-517956.

 

Tags:
,