Nieuw! Personal Protein - Fysiozorg

Nieuw! Personal Protein

Personal Protein

Nieuw! Personal Protein

Bij Fysiozorg Rijssen zijn we altijd op zoek naar manieren om je te helpen met het verbeteren van je gezondheid. We laten je graag kennismaken met een nieuw product: Personal Protein!

Wat is Personal Protein?

Personal Protein is een concept dat werkt met hoogwaardig eiwitpoeder en losse smaakjes om toe te voegen. Zo krijg je een lekkere shake om je lichaam te ondersteunen bij herstel, spieropbouw en algemene gezondheidsverbetering.

Er is keuze uit meer dan 20 smaken! Denk bijvoorbeeld aan de klassieke smaken zoals chocolade en vanille tot meer exotische smaken zoals kokos of cheesecake.

Het leuke van dit systeem is dat je kunt experimenteren met smaken en combinaties. Ook kun je de smaakjes toevoegen aan bijvoorbeeld je yoghurt of kwark. Kortom: op een leuke en lekkere manier zorgen voor je eiwitinname!

De voordelen

• Versneld herstel Eiwitten spelen een cruciale rol in het herstelproces na fysieke inspanning en/of blessures.

• Spieropbouw en -behoud Als je je spiermassa wil vergroten of behouden, is een goede eiwitinname essentieel. Zeker voor ouderen kan een regelmatige inname van eiwitten, het afnameproces van spiermassa en -kracht vertragen.

• Ondersteuning bij gewichtsbeheersing Eiwitten kunnen helpen bij het beheersen van je gewicht, door een verzadigd gevoel te geven. Dit kan leiden tot minder calorie-inname gedurende de dag.

• Ondersteuning van het botweefsel Eiwitten spelen niet alleen een rol in de opbouw en het onderhoud van spieren, maar ook in het behoud van sterk botweefsel. Dit kan helpen bij het verminderen van het risico op osteoporose en breuken.

• Verbetering van de algehele gezondheid Eiwitten zijn belangrijk voor het functioneren van het immuunsysteem en andere vitale processen in het lichaam.

Hoe kun je Personal Protein bestellen?

Je kunt een bestelling plaatsen bij je Fit Coach en je krijgt deze gelijk mee. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren over de optimale hoeveelheid en type eiwit dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen.

Eerst even proeven? Dat kan! Vraag je Fit Coach naar een shake, wij maken deze graag voor je klaar!