Blog - "Ik dacht dat bewegen niks voor mij was" - Fysiozorg

Blog – “Ik dacht dat bewegen niks voor mij was”

Blog – “Ik dacht dat bewegen niks voor mij was”

In september zijn wij gestart met een informatieavond over Leefstijlcoaching. We waren overweldigd door het aantal aanmeldingen en we hebben twee groepen kunnen maken. Het is mooi om te zien hoe de deelnemers elkaar supporten en welke mooie resultaten er behaald worden! Wij vinden het belangrijk om de deelnemers doorlopend te motiveren, daarom hebben wij wat extra’s toegevoegd aan de groepsbijeenkomsten en 1-op-1 coachingsgesprekken. Zo werken wij met appgroepen. In een appgroep kunnen de deelnemers onderling en met mij contact hebben en waardevolle tips met elkaar delen, buiten de bijeenkomsten om. De deelnemers ervaren dit als erg prettig en stimulerend bij moeilijke momenten. Zo kan een foto van prachtige herfstkleuren in het bos van een ander nét dat ene zetje geven om er ook op uit te gaan!

“Ik dacht dat bewegen niks voor mij was, maar nu sport ik 2 keer per week bij Marit en ik vind het hartstikke leuk!” Dat is toch geweldig om te horen? Tijdens de volgende groepsbijeenkomst gaan we aan de slag met het thema voeding onder leiding van diëtiste Hellen van der Haar.

Zou je meer willen weten over ons leefstijlprogramma? Neem dan gerust contact met me op, ik vertel je graag over de mogelijkheden. In januari start ik weer met een nieuwe groep, je bent van harte welkom! Goed om te weten: dit programma wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering en is dus helemaal gratis, zónder eigen risico! Lees hier alles over de opzet van dit programma.