Zwangerschapszwemmen - Fysiozorg

Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger en wil je graag blijven bewegen? Dan is zwangerschapszwemmen iets voor jou!

Wij bieden afwisselende lessen, gecombineerd met voorlichting, in het verwarmde zwembad van het Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug te Rijssen. De lessen worden gegeven door Inge ten Brinke, fysiotherapeut en master bekkenfysiotherapeut i.o., zodat je onder deskundige begeleiding vanaf de 12e week van de zwangerschap tot het einde van de zwangerschap kunt blijven zwemmen. De lessen zijn zo opgebouwd dat er voldoende tijd en aandacht is voor inspanning, ontspanning en voorlichting. Alle deelnemers kunnen op hun eigen niveau meedoen.

De kosten bedragen 30 euro per maand. Wil je een keer meedoen? Geef je dan op voor een vrijblijvende proefles! De proefles kost € 7,50. Daarna kun je een maandabonnement afsluiten. Dit abonnement kan op elk moment stopgezet worden. Wil je vooraf telefonisch contact hebben met Inge, dat kan! Je kunt Inge bereiken via 0548-517956.

Lesdagen en -tijden
Donderdag van 19.00-20.00 uur

Zwembad Fletcher Hotel 

Inge ten Brinke Fysiotherapeut-min

Inge ten Brinke

Fysiotherapeut en master bekkenfysiotherapie i.o.

Inge ten Brinke is fysiotherapeute en master bekkenfysiotherapie i.o. Inge heeft veel kennis op het gebied van zwangerschap, dus je bent in goede handen tijdens de lessen zwangerschapszwemmen!

Contracten met verzekeraars