Zwangerschapszwemmen in Rijssen! Ben je zwanger? Meld je aan!

Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger en wil je graag blijven bewegen? Dan is zwangerschapszwemmen iets voor jou! In het verwarmde bad kun je jouw zwangerschap optimaal beleven en een prettig gevoel van gewichtloosheid ervaren.

Zwangerschapszwemmen vindt plaats in groepsverband, daardoor zijn de lessen altijd heel gezellig en kun je ervaringen uitwisselen. Tijdens de lessen worden conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Alle deelnemers kunnen op hun eigen niveau en tempo meedoen. De lessen worden gegeven in het zwembad van Vakantiepark Landgoed De Elsgraven (Landal) te Enter door Anaïs Villois, fysiotherapeute. Zwangerschapszwemmen is geschikt tijdens iedere fase van de zwangerschap, vanaf het prille begin tot aan het einde van de zwangerschap. De meeste vrouwen beginnen rond de 12e week met het zwangerschapszwemmen, maar eerder of later starten is natuurlijk altijd mogelijk.

Kosten zwangerschapszwemmen
De kosten zijn 32 euro per maand. Wil je een keer meedoen? Geef je dan op voor een gratis proefles! Daarna kun je een maandabonnement afsluiten. Dit abonnement kan op elk moment stopgezet worden. Wil je vooraf telefonisch contact hebben met Anaïs, dat kan! Je kunt ons bereiken via 0548-517956 of app naar 06-22539210.

Lesdagen en -tijden
Donderdag van 19.15 – 20.15 uur

Contracten met verzekeraars

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer