Nieuw in Rijssen: Fysio Yoga | Gratis proeflessen | Ervaren docenten

Fysio Yoga

Fysio Yoga voor beginners

Maak nu kennis met Fysio Yoga voor beginners! Tijdens deze Iyengar yogalessen leer je je lichaam goed kennen. We gaan aan de slag met verschillende oefeningen om je lichaam te strekken en verlengen. Dit doen we door middel van ademhalingscontrole en het aannemen van verschillende houdingen. Daardoor krijg je optimale controle en ontwikkeling van het lichaam. Daarnaast heeft het een diepgaande werking op je mentale toestand. Tijdens de lessen worden diverse speciale hulpmiddelen gebruikt om het lichaam te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een yogastoel, blokken en dekens. Deze materialen zorgen ervoor dat de oefeningen beter uitgevoerd kunnen worden en om minder spierkracht vragen. Hierdoor voel je je na afloop van de les geheel ontspannen en soepeler!

Geschikt voor iedereen!
Iyengar yoga wordt vaak genoemd als therapeutische yoga. Het is geschikt voor mensen met en zonder klachten. Dus ook voor patiënten die onder behandeling zijn van een fysiotherapeut zijn deze lessen zeer geschikt! Denk bijvoorbeeld aan rugklachten en/of nekklachten. Jouw fysiotherapeut zal – met jouw toestemming – de yogadocente informeren over jouw klachten/beperkingen.

De lessen worden gegeven door Olga ten Dam. Olga is gecertificeerd yogadocente en heeft jarenlange ervaring met Iyengar Yoga.

Wil je een keer vrijblijvend meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles! Maximaal 8 deelnemers, dus vol = vol!

Tijden
Fysio Yoga wordt gegeven op vrijdag van 18.30-19.45 uur.

Kosten
Een Fysio Yoga abonnement kost € 44,00 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Een proefles is gratis. Heb je reeds een abonnement medische trainingstherapie, Physiosport of LadiesFit bij ons? Dan kun je kiezen voor een combi-abonnement. Dit abonnement kost € 69,00 per maand. Kijk hier voor onze tarievenlijst.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer