Ski-Fit - Fysiozorg

Ski-Fit

Jaarlijks vinden er veel ski-ongelukken plaats op de piste. Een deel van deze ongelukken kan voorkomen worden door goed voorbereid op reis te gaan. Fysiozorg heeft daarom het Ski-Fit programma ontwikkeld.

Onder begeleiding van een fysiotherapeut train je gedurende 8 weken onder professionele begeleiding en word je voorbereid op het komende wintersportseizoen. Het Ski-Fit programma heeft als doel het voorkomen van blessures en het verminderen van spierpijnklachten en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders. De trainingen zijn specifiek gericht op het trainen van de beenspieren, maar ook andere spiergroepen komen aan bod. Ook het verbeteren van de conditie maakt onderdeel uit van het Ski-Fit programma.

De Ski-Fit lessen vinden plaats op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur. Daarnaast kun je gedurende 8 weken van maandag- tot met donderdagavond en op zaterdagochtend gratis begeleid trainen tijdens de Physiosport openingstijden. De kosten voor dit 8-weekse programma bedragen € 75,-. Voorafgaand aan het Ski-Fit programma vindt er een intake plaats à € 32,50.

Kely Vrielink

Kely Vrielink

Fysiotherapeut

Tijdens het Ski-Fit programma gaat Kely met je aan de slag in onze ruime oefenzaal om de spieren te versterken en de conditie te verbeteren. 

Contracten met verzekeraars