Fysiozorg Nieuwjaarswandeling 2019 - Fysiozorg

Fysiozorg Nieuwjaarswandeling 2019

Fysiozorg Nieuwjaarswandeling 2019

Op zaterdag 12 januari 2019 wordt de derde editie van de Fysiozorg Nieuwjaarswandeling georganiseerd. Alle (oud-)patiënten van Fysiozorg, medewerkers van Fysiozorg en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te wandelen tijdens deze tocht van 5 kilometer door de natuur van De Borkeld. Het startpunt van de wandeling is bij Informatieboerderij ’n Witten, dagcamping De Borkeld (Borkeldweg 17 te Markelo).

Je wordt om 10.00 uur ontvangen met een kopje koffie, daarna start de wandeling door de prachtige natuur van natuurgebied De Borkeld. Als afsluiter van deze wandeling staat er een kopje snert klaar.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling, opgave vooraf is wel noodzakelijk. Je kunt je opgeven via info@fysiozorg.nl of bel naar 0548-517956.

(Tijdens dit evenement worden er foto’s en/of video’s gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s, welke gebruikt kunnen worden voor diverse online en offline kanalen. Indien je dit niet wenst, dan kan dit vooraf bij ons worden aangegeven.)