Nee hè, hoofdpijn! - Fysiozorg

Nee hè, hoofdpijn!

hoofdpijn

Nee hè, hoofdpijn!

Een patiënt met hoofdpijn aan het woord: “Ik had sinds 4 jaar last van continue, zeurende hoofdpijn aan de voor- en zijkant van mijn hoofd. Hierdoor had ik problemen tijdens mijn werk, hobby’s en sport. Ik ben begonnen bij de huisarts en de neuroloog en heb hier medicatie van gekregen, maar niets hielp. Op advies van beide specialisten heb ik mijn klachten een periode laten rusten. Tot mijn verbazing gingen de klachten hierna nog niet over…

Het antwoord van de specialisten was daarna: “je zal er mee moeten leren leven”. Dit antwoord nam ik voor waar aan, totdat ik het er ruim 3 jaar later niet mee eens was. Ongeveer 8 maanden geleden ben ik uiteindelijk bij Carmen terecht gekomen met mijn hoofdpijnklachten. Zij heeft mij behandeld in de nek en op het hoofd via massage, shockwave en dry needling, waardoor ik nu van mijn verschrikkelijke hoofdpijnklachten af ben! Ik moet nog wel elke dag mijn huiswerkoefeningen doen om dit zo te houden, maar het voelt weer zoals het hoort. Fantastisch!”

Carmen aan het woord: “hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem en kan voor belemmering zorgen in het dagelijks leven. Soms is het een pijn die op de achtergrond aanwezig is, maar in sommige gevallen kan er moeizaam of niet meer gefunctioneerd worden. Daardoor kan het vervelende gevolgen hebben voor de fysieke en de mentale toestand van de mens. Zorg er bij hoofdpijn voor dat de klachten op tijd behandeld worden, zodat deze niet chronisch worden. Wanneer de klachten wel chronisch worden zijn er vaak nog mogelijkheden om de klachten te behandelen, maar dan duurt de behandeling langer.”

Wil je meer informatie over de behandeling van hoofdpijnklachten? Neem dan contact op!