Ergotherapie Rijssen

Dé praktijk voor Fysiotherapie, Ergotherapie en Diëtetiek in Rijssen

Welkom bij Fysiozorg Rijssen, een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek waar je je thuis voelt!

voorkant flyer ergo2

WANNEER NAAR DE ERGOTHERAPEUT?

Bij de ergotherapie staat zelfredzaamheid en behoud van zelfstandigheid centraal. Eten koken, het huishouden en hobby’s uitvoeren lijken allemaal zo vanzelfsprekend. Door lichamelijke en/of psychische klachten kan het echter zo zijn dat je moeite ervaart tijdens het uitvoeren van dagelijkse handelingen.

Aged woman with disability recovery at home sitting in a wheelchair moving wheels

HULPMIDDELEN

Er zijn hulpmiddelen die je kunnen helpen om bepaalde activiteiten uit te voeren en daarmee een bepaalde mate van zelfstandigheid terug te krijgen. De ergotherapeut kan je hierbij ondersteunen.

Coronarevalidatie

CORONA REVALIDATIE

Sommige mensen houden na Corona (ernstige) klachten of beperkingen. Soms zijn deze klachten direct zichtbaar, zoals verlies van kracht of longproblemen. Andere klachten zijn niet direct zichtbaar, zoals vermoeidheid of geheugen- en concentratieproblemen.

Welkom bij Ergozorg Rijssen! Een in Rijssen gevestigde praktijk voor ergotherapie. Naast ergotherapie bieden wij ook fysiotherapie en diëtetiek, hetgeen een multidisciplinaire samenwerking mogelijk maakt. Onze ergotherapeut helpt je graag!

Bij de ergotherapie staat zelfredzaamheid en behoud van zelfstandigheid centraal. Eten koken, het huishouden en hobby’s uitvoeren lijken allemaal zo vanzelfsprekend. Door lichamelijke en/of psychische klachten kan het echter zo zijn dat je moeite ervaart tijdens het uitvoeren van dagelijkse handelingen. Door het geven van advies, trainingen en het (preventief) inzetten van hulpmiddelen kan een ergotherapeut je hierbij helpen. Samen met jou wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn.

Sophie Hobert

Ergotherapeut

Sophie is ergotherapeut bij Ergozorg Rijssen en kijkt graag samen met jou naar wat je belangrijk vindt en zoekt samen met jou naar mogelijkheden en aanpassingen. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak.

Sophie staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is tevens werkzaam in het Medisch Spectrum Twente.

Het laatste nieuws

Fysiozorg in beweging

  • Wil jij: werken met de nieuwste apparatuur; veel leren van (gespecialiseerde) collega’s; onderdeel u...

  • Wij zien veel mensen die Corona hebben gehad en die nog veel klachten ervaren van vermoeidheid. Ergo...

  • Welkom bij Fysiozorg Rijssen. Een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek in Rijssen....