Coronavirus - Fysiozorg

Coronavirus

Maatregelen Coronavirus 5 november 2021

Binnen onze praktijk hanteren wij de volgende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus terug te dringen. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en het KNGF.

Mondkapjes
Omdat wij tijdens de behandeling de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen, draagt de fysiotherapeut een mondkapje. Wij vragen je om ook een mondkapje te dragen tijdens de behandeling. Ook in de wachtkamer is het dragen van een mondkapje verplicht.

QR-code
Wij zijn verplicht om de QR-code te scannen van sporters in de avonduren en op de zaterdagochtend. Naast de CoronaCheck app op je telefoon, kun je ook een papieren corona toegangsbewijs laten zien om te laten scannen.

AquaFysio
Bij het betreden van de Koerbelt moet je een QR-code laten scannen. Dit wordt gedaan door het personeel van de Koerbelt.

Zwangerschapszwemmen
Bij het betreden van het zwembad van de Elsgraven moet je een QR-code laten scannen. Dit wordt gedaan door de fysiotherapeut.

Fysio Yoga
Bij deelname aan Fysio Yoga moet je een QR-code laten scannen. Dit wordt gedaan door de yogadocent.

Wachtkamer
Om de 1,5 meter afstand in de wachtkamer te kunnen waarborgen, kunnen er maximaal 4 wachtenden tegelijk plaatsnemen in de wachtkamer. We vragen je daarom om niet te vroeg naar je afspraak te komen.

Klachten 
Heb je klachten die passen bij het Coronavirus? Dan verzoeken we je dringend om je afspraak af te zeggen.

Wij hopen op je medewerking, zodat wij ook aan alle kwetsbare patiënten zorg kunnen blijven leveren. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.