Physiosport - Fysiozorg

Physiosport

Physiosport

Veel mensen willen wel aan hun conditie en gezondheid werken, maar vinden de drempel te hoog om een fitnesscentrum binnen te stappen. Grote groepen en weinig begeleiding zijn veelgehoorde argumenten. Om die drempel te verlagen, bieden wij in onze praktijk in Rijssen voor zowel bedrijven als particulieren een fysiofitness programma aan met de naam ‘Physiosport’. In onze oefenzaal wordt gebruik gemaakt van moderne trainingsapparatuur. Ook worden er losse oefeningen gedaan, waar geen apparatuur voor nodig is.

We starten met een persoonlijke intake waarbij de trainingsdoelen en een trainingsprogramma worden vastgesteld. Deze worden regelmatig geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. In dit programma sport je in een ongedwongen sfeer, onder goede begeleiding van een sportinstructeur. Het sporten kan zowel preventief als curatief zijn. Je hoeft dus niet persé klachten te hebben om bij Fysiozorg te komen sporten.

We werken met een abonnement voor 6 maanden waarmee je onbeperkt kunt sporten.  Na deze periode is het abonnement maandelijks opzegbaar. De maandelijkse kosten bedragen €35,00. De kosten van de intake bedragen € 32,50. Soms is er vergoeding mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Marit Bonte fysio

Marit Bonte

Fysiotherapeut

Wij werken met een team van goed opgeleide Physiosportinstructeurs. Zij zorgen voor een afwisselend programma en bieden professionele begeleiding.

Contracten met verzekeraars